Kolme poimintaa suomalaisista Web-isännistä eli webhosting -palveluntarjoajista

Kun yritys on avaamassa Internetissä kotisivuja tai kehittämässä olemassa olevia sivustojaan, webhotellit tarjoavat yrityksille teknisen osaamisen ja mahdollistavat verkkosivuilla tarvittavan it-teknologian hyödyntämisen.

Louhi webhotelli

Suomalaisen Louhi Net Oy:n Louhi -webhotelli tuottaa suomalaista webhotellipalvelua. Louhi -webhotellille on myönnetty suomalainen Avainlippu -tunnus ja sen palvelimet sijaitsevat Suomessa. Louhi markkinoi toimintaa helppona webhotellina verkkosivuille ja sähköposteille.

Nettihotelli.fi

Turkulainen Euronic osti marraskuussa 2016 kuopiolaisen Nettihotelli Internet Oy:n, joka ylläpitää Internet -palvelimia ja markkinoi niitä webhotellipalveluina ja niihin liittyviä oheispalveluja. Nettihotelli internet Oy lopetti toimintansa ja sen webpalveluntarjoaja Nettihotelli.fi sulautui Euronic -emoyhtiöön. Nettihotelli.fi tarjoaa kotisivujen ylläpitämiseen kotisivutilaa ja siihen liittyviä tiedonsiirto- ja tietokantapalveluita sekä sähköpostipalvelua eli webhotelli -palveluja.

Nettihotelli.fi ilmoittaa, että se huomioi ympäristöarvot, ostaa serfifioituja päästövähenemiä ja painottaa toimintansa olevan hiilineutraalia ja ympäristöystävällistä.

Nettihotelli.fi toimii webhotellina tuhansille suomalaisille yrityksille, julkisen sektorin yhteisöille ja yksityishenkilöille. Palvelimet toimivat Suomessa ja kotisivutilapalvelulle luvataan 24/7 valvontaa ja korkeaa toimintavarmuutta.

Louhi webhotelli

Suomalaisen Louhi Net Oy:n Louhi tuottaa suomalaista webhotellipalvelua, sille on myönnetty suomalainen Avainlippu -tunnus. Yritys ja sen palvelimet sijaitsevat Suomessa. Louhi markkinoi toimintaa helppona webhotellina verkkosivuille ja sähköposteille. Kun käyttäjä maksaa tilauksen, Louhi aktivoi palvelun, jolloin käyttäjä pääsee heti aloittamaan käytön.

Suomen hostingpalvelu.fi

Hostingpalvelu.fi on kotimainen webhotelli kotisivuille. Palvelu aktivoidaan välittömästi tilauksesta.

Hostingpalvelu.fi tarjoaa pienellä kuukausimaksulla edullisen aloituspaketin, johon sisältyy yksi domain, yksi rinnakkaisdomain ja kaksi sähköpostilaatikkoa. Aloituspaketti on tarkoitettu lähinnä yksityishenkilöille, mikäli riittää yksinkertaisesti yksi kotisivu ja muutama sähköpostilaatikko.

Suosituin on kuukausimaksullinen peruspaketti, johon kuuluu 4Gt levytilaa, kaksi kotisivustoa, maksimissaan viisi domainia ja kymmenen sähköpostilaatikkoa.

Yrityspaketti x 1 on hieman edellisiä hintavampi, siihen sisältyy 10 Gt levytilaa, kolme kotisivustoa, enintään 21 domainia ja 50 sähköpostilaatikkoa.

Yrityspaketti x 2 sisältää 20 Gt levytilaa, kuusi kotisivustoa, rajattomasti tietokantoja, enintään 41 domainia ja 100 sähköpostilaatikkoa. laskutus tapahtuu kahden vuoden jaksoissa.

WordPress tarjotaan kolminkertaisella nopeudella, optimoituna ja asennettuna heti käyttöön.

Käyttäjät pitivät Hostingpalvelu.fi -palvelua luotettavana ja nopeana. Suomenkielistä chat-palvelua pidettiin toimivana ja asiakaspalvelua nopeana ja erittäin hyvänä. Kotisivukonetta ja palveluresursseja pidettiin hyvin toimivana.