Vaikka kotimaisten webhotelli-palveluntarjoajien valikoima on laadukas, toisaalta voi olla myös hyvä vaihtoehto vilkaista kansainvälisten yritysten tarjoamia palveluita. Mikäli olet jo löytänyt sopivan palveluntarjoajan, listan tarkoituksena ei ole saada sinua vaihtamaan yrityksestä toiseen, mutta mikäli vielä olet etsimässä sopivinta vaihtoehtoa omien nettisivujen perustamiseen ja ylläpitämiseen, etkä vaadi asiakaspalvelua suomeksi, yksi seuraavista vaihtoehdoista voi olla juuri se oikea! Vaihtoehdot eivät ole paremmuusjärjestyksessä, siksi on suositeltavaa, että tutustut monipuolisesti useaan vaihtoehtoon parhaimman palveluntarjoajan löytämiseksi.

  • InMotion Hosting

Yli 15 vuoden kokemuksen omaava InMotion Hosting tarjoaa todella kattavat käyttöominaisuudet, sekä kolme eri tilausvaihtoehtoa, käytöstä riippuen. Tarjolla on sekä aloittelevalle, keskitasolle sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja kuukausipaketteja. Sivustolla on vuorokauden ympäri toimiva englanninkielinen asiakaspalvelu. InMotion Hosting soveltuu sekä yritys- että yksityiskäyttöön monipuolisuutensa takia.

  • GoDaddy Hosting

Tämä yksi suurimmista webhotelli-palveluntarjoajista tarjoaa hyvin käyttäjäystävällisen palvelimen sekä aloittelevaan että vaativampaan käyttöön. GoDaddy Hosting on erityisen suosittu yksityiskäytössä. sillä sen edullisimman Economy-paketin saa reilun 2 euron kuukausimaksulla. Paketteihin sisältyy ilmainen verkkotunnus, hakukoneoptimointi-toiminto sekä rajaton muistitila (Economy-paketissa 100 GB).

  • BlueHost

Erittäin suositeltava vaihtoehto mikäli suunnittelet WordPressiä käyttöönottoa, sillä BlueHostin hankkimalla saat automaattisesti käyttöösi myös WordPressin (WordPressin kuukausimaksu veloitetaan erikseen). BlueHost tarjoaa kaksi eri pakettia, Basic aloitteleville nettisivun ylläpitäjille ja Prime-paketti vaativampaan käyttöön. Käyttäjäystävälliset verkkosivualustat sekä vuorokauden ympäri toimiva englanninkielinen asiakaspalvelu ovat myös houkutteleva lisäetu.

  • HostGator

Yksi markkinoiden edullisimmista palveluntarjoajista. HostGator tarjoaa kolme eri pakettia, niistä kaikkein edullisin reilun kahden euron kuukausimaksulla. HostGator tarjoaa myös asiakkailleen 45 päivän takuun ja rahat palautetaan, mikäli asiakas ei ole tyytyväinen palveluun. Mukava lisä HostGatorin paketteihin on jopa satojen eurojen krediitti, jonka voi käyttää esimerkiksi Google-mainontaan. HostGator tarjoaa myös vuorokauden ympäri auki olevan englanninkielisen asiakaspalvelun.

  • 1&1 Web Hosting

Listan ainoa eurooppalainen palveluntarjoaja. Tämä saksalainen webhotelli-palveluntarjoaja sopii erityisesti ensimmäisten nettisivujen perustajalle. Basic-paketti on yksi markkinoiden edullisimmista ja sen saa tällä hetkellä käyttöönsä alle euron kuukausimaksulla ensimmäiseksi vuodeksi. Palvelu tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen sekä rajattoman muistitilan, siksi palvelu sopii myös keskikokoisille yrityksille, vaikka kyseessä onkin jaettu verkkoisännöintipalvelin. 1&1 Web Hosting tarjoaa asiakkailleen turvatun SSL sertifikaatin sekä 30 päivän takuun, mikäli käyttäjä ei ole tyytyväinen palveluun.